top of page

Sorø Kurer er et lille transport firma med mere end 35 års erfaring, der servicerer sine kunder, erhverv såvel som private, med forskellige former for godtransport, men med speciale i Distribution og Ekpresslevering.

Vi kører overalt i ind- og udland, døgnet rundt alle ugens dage, undtagen 24.12. fra kl 18.00-19.00. Vi kan laste op til 1500kg svarende til 4 EUR pallepladser = ca. 11m3.

Hvilke opgaver udfører vi?

Skal du have fragtet noget?

Ekspreskørsel og kurér

 

Sorø Kurer service tilbyder kørsel såvel i Danmark, som i udlandet, afregnet på km. basis, eller timepris! Vi kører altid direkte fra A til B med forsendelsen, hvilket sikrer at forsendelsen, når frem til modtageren hurtigst muligt!

 

LÆS MERE

Distribution & Transport

 

Har I flere daglige modtagere og vil I være et skridt foran konkurrenterne når det gælder ansvarsbevisthed og kundeservice ved levering af Jeres forsendelser, er Sorø Kurer's distribution det helt rigtige produkt at vælge.

 

LÆS MERE

Fragt og flytning

 

Vi tilbyder firmakørsel, speditionskørsel, computertransport, maskintransport, kurérservice, konfektionstransport, kørsel for private, mindre flytninger og meget mere.

 

LÆS MERE

​Ring​
20 32 82 04

Eller skriv en besked til os her:

Success! Message received.

Værdigods - dokumenter

 

Vi transporterer også værdigods og vigtige/fortrolige dokumenter. Hvis det er muligt... Så venligst kontakt os et par dage før transportens udførelse, da der i nogle tilfælde skal tegnes en tillægsforsikring.

 

LÆS MERE

Kør-med-pris

 

Du kan få 30 % rabat på normalprisen, hvis du bestiller turen før kl 08.30. Vi kalder det "Kør-med-pris"

 

LÆS MERE

bottom of page